Skip to main content

Sponsoring speelt een onmisbare rol in het uitbouwen van de bekendheid van onze beroepsgroep. We waarderen iedereen die daarin een bijdrage aan de KPB-ISA levert.

Adverteren en sponsoring KPB-ISA

Opdrachtgever, opdrachtnemer en toeleverancier: voor elk onderdeel uit de branche is de KPB-ISA de ontmoetingsplaats voor boomspecialisten. Professionals die actief zijn als boomverzorger, boomtechnisch adviseur, boomveiligheidscontroleur, boombeheerder, producent, toeleverancier, docent, schrijver of beleidsambtenaar. Als zelfstandige, als werkgever, in loondienst of in opleiding.

Wie met bomen werkt is lid van KPB-ISA: u bereikt uw doelgroep via onze kanalen

Of u nu een individu, klein bedrijf, middelgrote onderneming of grote onderneming bent, u kunt de KPB-ISA op verschillende mogelijkheden sponsoren, via:
U kunt een belangrijke rol spelen bij onze inspanningen voor de vereniging als adverteerder in een van onze publicaties, op onze website of als sponsor c.q. standhouder op een van onze evenementen.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd om de KPB-ISA te steunen of kent u iemand of een bedrijf dat wellicht interesse heeft om onze vereniging te steunen? Klik hieronder op onze advertentie en sponsor-brochure om te kijken hoe u de KPB-ISA kan helpen! Of neem contact op met KPB-ISA voor meer informatie over de advertentie- en/of sponsormogelijkheden.