Kennisbijeenkomsten

Kennisbijeenkomsten

Doel van de kennisbijeenkomsten is het bieden van een ontmoetingsplaats, waarbij het vergroten van onze gemeenschappelijke kennis centraal staat. KPB-ISA organiseert verschillende kennisbijeenkomsten, waarbij de themadagen en de webinars de voornaamste zijn.

Kennisbijeenkomsten

De kennisbijeenkomsten staan gepland op elke tweede zaterdag van de even maanden. Een kennisbijeenkomst begint meestal tussen 12.00 en 13.00 uur (mits anders vermeld wordt in de agenda) en eindigt rond 17.00 uur.
Deelname kost € 12,50 inclusief soep en broodjes, mits u lid bent en zich heeft aangemeld via de website.

  • BBB-leden zijn gelijk aan KPB-ISA leden.
  • Niet aangemelde leden betalen € 17,50 entree*.
  • Niet leden betalen € 27,50- entree*.
  • Indien u op dezelfde dag lid wordt van de KPB-ISA ontvangt u € 15,- korting op het lidmaatschapsgeld.
  • Bij afmelding binnen 2 weken vóór aanvang van het evenement ontvangt u geen terugbetaling van uw bijdrage.

*Betaling bij voorkeur op voorhand per bank.

Fysieke bijeenkomsten

Webinar

De webinars staan gepland op elke tweede donderdag van de oneven maanden. Webinars starten om 20:00 uur en duren ongeveer een uur. Deelname aan de webinars is gratis.

Commissie kennisbijeenkomsten

Heeft u een interessant thema of wilt u mee helpen bij de organisatie, neem dan contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook altijd één van de leden van de commissie kennisbijeenkomst benaderen. De commissie bestaat uit de volgende leden (2023): Jan Willem de Groot (voorzitter) Ruben van Praag en Bouke Terpstra.

Webinars

Wie met bomen werkt
is lid van de KPB-ISA

KPB-ISA leden kunnen zich registreren als gebruiker en hebben daarmee toegang tot downloads van onze kennisbijeenkomsten en notulen van de ALV.