Aanmelden
kennisbijeenkomst

Aanmelden
KPB-ISA kennisbijeenkomst

Zaterdag 10 juni 2023

KPB-ISA kennisbijeenkomst

Locatie

Landgoed Oud Poelgeest
Poelgeesterweg 1
2341 NM Oegstgeest

Programma

Namens de commissie kennisbijeenkomsten van de KPB-ISA willen wij u graag uitnodigen voor de kennisbijeenkomst op zaterdag 10 juni 2023 op Landgoed Oud Poelgeest in Oegstgeest.

Tijdens deze bijeenkomst zullen we diverse workshops organiseren. Het programma zal starten om 12:00 uur met een eenvoudige lunch, waarbij u kunt genieten van de prachtige omgeving van het landgoed.

Om 13:00 uur zullen we van start gaan met het middagprogramma, bestaande uit drie workshops van elk 50 minuten. U wordt verdeeld in drie groepen en zult rouleren tussen de verschillende workshops. Op deze manier kunt u aan alle workshops deelnemen.

Na afloop van de workshops zal er een borrel plaatsvinden om de dag op een gezellige manier af te sluiten. Dit biedt u de gelegenheid om met de andere aanwezigen na te praten en ervaringen uit te wisselen.

Houdt u er rekening mee dat het gehele programma buiten plaats zal vinden.

Workshops

Workshop 1: Jeroen Snaaijer – Beheer van veteraanbomen in de praktijk

Bij het beheer van veteraanbomen gaat het over veel meer dan simpelweg snoeien. Vijf jaar geleden zijn op Landgoed Oud Poelgeest 17 indrukwekkende eiken gesnoeid met fractuur snoei. Onder leiding van Jeroen gaan we kijken hoe de bomen er momenteel bij staan en wat we er 5 jaar na dato van vinden.

Workshop 2: Harry Verbeek – SRT-klimtechnieken

In deze workshop gaat de kersverse winnaar van het NKB 2023 in op de voor- en nadelen van het klimmen met SRT-techniek. Een workshop over hoeken, krachten, knopen, kroonankers en verschillende werkmethoden.

Workshop 3: Thijs Booij - Afvangtechnieken en afvangmaterialen

Aan de hand van verschillende demonstraties gaat Thijs in op zaken als speedlining, span rigging en friction on top. In deze workshop leer je veiliger en gemakkelijker te werken door krachten beter te begrijpen.

ETW/ETT en CEU punten

Voor deze kennisbijeenkomst zijn 3 ETW/ETT en CEU punten te behalen in de categorie: snoeien en kroonverankering. 

Kosten

De kosten om een kennisbijeenkomst bij te wonen zijn bij vooraanmelding € 12,50 voor KPB-ISA leden en € 27,50 voor niet leden. Niet aangemelde leden betalen op de dag zelf € 17,50. Bij afmelding binnen 2 weken vóór aanvang van het evenement ontvangt u geen terugbetaling van uw bijdrage.

Aanmelden

De kosten om een kennisbijeenkomst bij te wonen zijn bij vooraanmelding € 12,50 voor KPB-ISA leden en € 27,50 voor niet leden. Niet aangemelde leden betalen op de dag zelf € 17,50. Besluit u op de dag zelf onze kennisdag te bezoeken dan kunt u gebruik maken van de lunch als er eten over is. Dit heeft te maken met de catering die wij ruim van te voren moeten bestellen.

Maximaal aantal inschrijvingen:

Er is tijdens deze kennisbijeenkomst plaats voor maximaal 90 deelnemers.

Betaling

Op voorhand per bank met vermelding van uw lidnummer. KPB-ISA, IBAN: NL64INGB0003836770.

Video opnamen

Van de kennisbijeenkomst zullen video opnamen gemaakt worden. In de week na de kennisbijeenkomst zal een videorapportage terug te kijken zijn op het YouTube kanaal van de KPB-ISA. Mocht u fysiek niet aanwezig kunnen zijn dan kunt u de kennisbijeenkomst dus later terugkijken.

Graag tot ziens tijdens onze eerstvolgende kennisbijeenkomst.

Wie met bomen werkt
is lid van de KPB-ISA

KPB-ISA leden kunnen zich registreren als gebruiker en hebben daarmee toegang tot downloads van onze kennisbijeenkomsten en notulen van de ALV.