Er zijn nog 12 plaatsen over!

inzetfotoThemadag11april20

KPB Themadag: 'Snoeien van bomen'

Zaterdag 10 oktober 2020

Locatie: IPC Schaarsbergen, Koningsweg 35 in Arnhem (NL)

inzetfotoThemadag11april20

Gewoon snoeien!!! Door Henk van Scherpenzeel en Pieter Veldstra

Iets wat boomverzorgers veel doen is het snoeien van bomen, maar hoe gebeurt dit in de praktijk? Is bestek- of opdrachtgever leidend? Of toekomstbeeld van de boom? Hoe hebben wij het (ooit) geleerd en van wie? Pieter Veldstra, IPC-groen, houdt dit tegen het licht van nu…

Maar; Hoe doen onze collega’s het in de EU? Zitten wij op dezelfde lijn? Henk van Scherpenzeel zit als afgevaardigde van Nederland in een Europese werkgroep die binnen het Europese ERASMUS-project bezig is om een ‘European Tree Pruning Standard’ op te stellen. Hij zal dit project (nut, ja/nee?) op de themadag toelichten.

Naast het theoretische gaan wij ook naar buiten. Opgesplitst in verschillende groepen gaan wij langs een aantal casussen om deze daar te bespreken. Doel is; kennis onderling delen.

Als de maatregelen dit toelaten sluiten we af met een drankje.

Wij zijn weer gestart met de organisatie van de komende themadag. Hierbij een overzicht van onze div. coronamaatregelen:

  • Als coronamaatregel houdt IPC een maximale groepsgrootte van 65 personen aan.
  • I.v.m. Corona kan men enkel deelnemen op basis van inschrijving en betaling per bank vooraf.
  • Een dag voor aanvang van het evenement zullen we de deelnemers vragen een Corona checklist in te vullen.
  • Door ontwikkelingen omtrent het Coronavirus kan het zijn dat wij in een later stadium genoodzaakt zijn de themadag te annuleren.
  • Wij zullen u daar dan over informeren. Betaalde kosten voor het bijwonen van de themadag worden dan uiteraard aan u terug over gemaakt.

De kosten om de themadag bij te wonen zijn bij vooraanmelding € 10,00 voor KPB-ISA leden en € 25,00 voor niet leden. Vanwege de extra administratieve handelingen zal de inschrijving 1 dag eerder sluiten op 7 oktober om 20.00 uur.

Aanmelden Themadag

Ongeldige invoer

Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld

Uw email adres aub

0.00

Degenen die niet digitaal bankieren kunnen tot uiterlijk 3 werkdagen voor de betreffende themadag een mail sturen aan contact@kpb-isa.nl om zich aan te melden. Het verschuldigde bedrag kan gestort worden op IBAN: NL64INGB0003836770 BIC: INGBNL2A onder vermelding van het lidmaatschapsnummer.

Voor deze themadag zijn ETW- en CEU punten te behalen. De ETW puntenverdeling is als volgt; 3 punten voor snoeien en kroonverankering. ETW- en CEU punten worden toegekend als je de