Profiel KPB

> Bestuur KPB
> KPB activiteiten

> Downloads


Bestuur KPB

Samenstelling van het bestuur en onze activiteiten.

Voorzitter / ISA

KPB bestuur BPoutsma

Bas Poutsma
voorzitter@kpb-isa.nl

Secretaris

NKB bestuur Vacature

Harrie Verbeek (interim)
Vacature
secretaris@kpb-isa.nl

Social media & PR

KPB bestuur HVerbeek

Harrie Verbeek
pr@kpb-isa.nl

Penningmeester

NKB bestuur JLoeffen

Jack Loeffen
penningmeester@kpb-isa.nl

NKB

NKB bestuur AWijnberghVugt

Annemiek Wijnbergh-van Vugt
nkb@kpb-isa.nl


De KPB activiteiten

Themamiddagen

Circa vijf keer per jaar organiseert de KPB themamiddagen op de tweede zaterdag van de even maanden. In de zomer is er een vakantiestop. De themadagen vinden vaak in het midden van het land plaats op het IPC Schaarsbergen nabij Arnhem, een enkele keer elders in het land. KPB-leden houden van discussiƫren over standpunten, meningen, feiten en veronderstellingen, wat de middagen alles behalve saai maakt. De belangstelling voor de themamiddagen is dan ook groot.

Zie voor informatie: KPB THEMAMIDDAGEN

Kampioenschappen voor boomverzorgers

Jaarlijks worden Nationale wedstrijden gehouden. De winnaars kunnen meedoen aan internationale wedstrijden. Het meedoen aan, maar ook het meebeleven van de wedstrijden is ieder jaar letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt. Meer informatie over de kampioenschappen en over deelname is te vinden op onze website op de pagina kampioenschappen.

Vakblad  Bomen

In 2007 vond de KPB dat het tijd was voor een professioneel blad voor de boomverzorging. Wat begon als een gestencild A4-tje is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig blad. De verspreiding vindt momenteel alleen plaats onder de KPB-leden en de leden van onze zusterorganisatie Beter Bomen Beheren (BBB). Er wordt bekeken of een abonnementsvorm kan worden georganiseerd. De redactie bestaat momenteel (anno 2015) uit Arjan van Vliet, Gerben Houweling,  Harold Waijers, Erwin van Herwijnen, Simen Brunia en Nico D'hamers (namens de BBB). Eindredacteur is Frank van Driel.

Redactie en advertentie-exploitatie

KPB Bomen


  Downloads

> Huishoudelijk reglement (pdf)
> Statuten (pdf)
> Contributiebeleid (pdf)