Aanmelden
kennisbijeenkomst

Aanmelden
KPB-ISA kennisbijeenkomst

Zaterdag 8 april 2023

KPB-ISA kennisbijeenkomst: Veteraanbomen en ALV

Uitnodiging kennisbijeenkomst en ALV 8 april 2023

Locatie

Locatie: Yuverta MBO Velp
Adres: Larensteinselaan 26B, 6882 CT Velp

Programma

12:00 – 13:00     Inloop met lunch
13:00 – 14:30     Presentatie: Tom Joye | Onderwerp: Veteranenbomen
14:30 – 14:45     Pauze
14:45 – 15:45     Algemene Ledenvergadering
15:45 – 17:00     Borrel

Veteranenbomen

Graag nodigen wij u uit voor een kennisbijeenkomst over veteranenbomen, die zal worden gehouden op zaterdag 8 april 2023. Tijdens deze bijeenkomst zal Tom Joye van Inverde, een specialist op het gebied van het beheer van veteranenbomen, een presentatie geven. Tom Joye zal ons meenemen in de wereld van veteranenbomen en ons meer vertellen over het belang van het behoud van deze monumentale bomen. Hij zal ons laten zien hoe we deze bomen het best kunnen beheren en onderhouden, en hoe we ervoor kunnen zorgen dat ze nog vele jaren behouden kunnen blijven. Daarnaast zal Tom Joye ook stilstaan bij VETcert, een Europees certificatiesysteem voor het beheer van veteranenbomen. Hij zal uitleggen wat dit systeem inhoudt en hoe het kan bijdragen aan het behoud van deze belangrijke bomen.

Algemene Ledenvergadeing

Tijdens de Algemene Ledenvergadering zal het bestuur, naast een aantal lopende zaken, de cijfers over 2022 presenteren.

ETW/ETT en CEU punten

Categorie: snoeien en kroonverankering (2 punten). Zie voorwaarden om in aanmerking te komen.

Kosten

De kosten om een kennisbijeenkomst bij te wonen zijn bij vooraanmelding € 12,50 voor KPB-ISA leden en € 27,50 voor niet leden. Niet aangemelde leden betalen op de dag zelf € 17,50. Bij afmelding binnen 2 weken vóór aanvang van het evenement ontvangt u geen terugbetaling van uw bijdrage.

Aanmelden

De kosten om een kennisbijeenkomst bij te wonen zijn bij vooraanmelding € 12,50 voor KPB-ISA leden en € 27,50 voor niet leden. Niet aangemelde leden betalen op de dag zelf € 17,50. Besluit u op de dag zelf onze kennisdag te bezoeken dan kunt u gebruik maken van de lunch als er eten over is. Dit heeft te maken met de catering die wij ruim van te voren moeten bestellen.

Aanmelden voor deze kennisbijeenkomst kan uiterlijk t/m dinsdag 4 april a.s. 20:00 uur.

Staat u al geregistreerd op de website van KPB-ISA?
Log dan eerst in op de website en de bij ons bekende gegevens worden vervolgens automatisch ingevuld in het aanmeldformulier.

Betaling

Op voorhand per bank met vermelding van uw lidnummer. KPB-ISA, IBAN: NL64INGB0003836770.

Video opnamen

Van de kennisbijeenkomst zullen video opnamen gemaakt worden. In de week na de kennisbijeenkomst zal een videorapportage terug te kijken zijn op het YouTube kanaal van de KPB-ISA. Mocht u fysiek niet aanwezig kunnen zijn dan kunt u de kennisbijeenkomst dus later terugkijken.

Graag tot ziens tijdens onze eerstvolgende kennisbijeenkomst.

Wie met bomen werkt
is lid van de KPB-ISA

KPB-ISA leden kunnen zich registreren als gebruiker en hebben daarmee toegang tot downloads van onze kennisbijeenkomsten en notulen van de ALV.