StudentenwedstrijdStudentenkampioenschappen

Datum: donderdag 3 september 2020
Locatie: terrein van Huize Chartreuze aan de Dutselhoek 47, 3220 Holsbeek (Belgiƫ)

Aankondiging KPB/ISA Nederlandse Kampioenschappen voor Boomverzorgers

Dit jaar helaas geen NKB, maar voor alle studenten hebben wij goed nieuws. De studentenwedstrijd is verplaatst en zal voorafgaande aan de LB klimwedstrijden plaats gaan vinden op 3 september 2020 op het terrein van Huize Chartreuze aan de Dutselhoek 47, 3220 Holsbeek (Belgiƫ).

Een klimkampioenschap kan natuurlijk niet georganiseerd worden zonder de hulp van een grote groep vrijwilligers. Er zijn per slot van rekening mensen nodig om het wedstrijdterrein in te richten, de onderdelen in de bomen uit te zetten, om te jureren en om hand en spandiensten te verrichten. Dit is dus een oproep voor iedereen die ook vond dat hij of zij het NKB gemist heeft en toch nog een aantal dagen gezellig samen bezig wil zijn. De opbouw van het wedstrijdterrein zal starten op 2 september. Schrijf je in als vrijwilliger om mee te helpen bij de studentencompetitie en blijf de dagen daarna gezellig hangen voor de LB. Let wel, vergeet je dan ook niet in te schrijven als bezoeker of vrijwilliger bij de organisatie van de LB! Dit is natuurlijk ook een oproep aan alle Belgische, Duitse en Nederlandse studenten boomverzorging die nu nog met hun MBO boomverzorging of ETW opleiding bezig zijn of zij die in 2020 geslaagd zijn.

Download aankondiging Studentenwedstrijd (pdf)

Inschrijven Studentenwedstrijd

Wil je je tijdens de studentencompetitie als vrijwilliger inzetten voor de aankomende generatie klimkampioenen of ben je een student klimmer die mee wil doen aan de studentenwedstrijd? Schrijf je dan nu in:

Inschrijven / subscribe Studentenwedstrijd

Blijf je na de studentenwedstrijd ook hangen als vrijwilliger of bezoeker van de LB?
Schrijf je dan ook in voor de LB. Inschrijven kan HIER.

Prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Studentenwedstrijd inschrijvingen lijst

VoornaamAchternaam
MichielDirven
Dag:Doet mee met onderstaande competitie(s):
Woensdag 2 September: Ik ben er ook op woensdag en eet mee
Donderdag 3 September: Vrijwilliger / jury